Pannkakor

Men inte vilken pannkaka som helst! Här är en tjockare och mycket matigare variant av den gamla klassikern.

Den här lille pannkakan, som alla pannkakor, tar sin tid att göra. Men ju mer tid man lägger på maten ju bättre blir den. Tricket med dessa är att låta smeten ligga och svälla ett tag.

I Johanssons kök är alla recept låga eller helt fria från FODMAP's och i stort sett helt fria från gluten och laktos. Du kan enkelt planera hela veckans mat och få en inköpslista direkt i mobilen.

I den här filmen berättar Linus mer om vad FODMAP är och hur Johanssons kök fungerar.

Pannkakor

Men inte vilken pannkaka som helst! Här är en tjockare och mycket matigare variant av den gamla klassikern.

Den här lille pannkakan, som alla pannkakor, tar sin tid att göra. Men ju mer tid man lägger på maten ju bättre blir den. Tricket med dessa är att låta smeten ligga och svälla ett tag.

I Johanssons kök är alla recept låga eller helt fria från FODMAP's och i stort sett helt fria från gluten och laktos. Du kan enkelt planera hela veckans mat och få en inköpslista direkt i mobilen.

I den här filmen berättar Linus mer om vad FODMAP är och hur Johanssons kök fungerar.