Torsk i kokosmjölk

Den lena kokosmjölken gör smaken av curry mjuk och mild. Tillsammans med god fisk blir detta en rätt som alla älskar.

I den här grytan använder vi "havets oxfilé", torskrygg, men du kan använda vilken fin vit fisk du vill som passar din smak. Tricket att lyckas med fisk är termometer. Man vill ta fisken till precis rätt temperatur och slipper då servera torr och träig fisk.

I Johanssons kök är alla recept låga eller helt fria från FODMAP's och i stort sett helt fria från gluten och laktos. Du kan enkelt planera hela veckans mat och få en inköpslista direkt i mobilen.

I den här filmen berättar Linus mer om vad FODMAP är och hur Johanssons kök fungerar.

Torsk i kokosmjölk

Den lena kokosmjölken gör smaken av curry mjuk och mild. Tillsammans med god fisk blir detta en rätt som alla älskar.

I den här grytan använder vi "havets oxfilé", torskrygg, men du kan använda vilken fin vit fisk du vill som passar din smak. Tricket att lyckas med fisk är termometer. Man vill ta fisken till precis rätt temperatur och slipper då servera torr och träig fisk.

I Johanssons kök är alla recept låga eller helt fria från FODMAP's och i stort sett helt fria från gluten och laktos. Du kan enkelt planera hela veckans mat och få en inköpslista direkt i mobilen.

I den här filmen berättar Linus mer om vad FODMAP är och hur Johanssons kök fungerar.