Medlemsavtal

OBSERVERA. Följande text måste läsas och dess villkor måste godkännas av dig som användare innan du kan ta full användning av tjänsten. Genom att bli betalande medlem lämnar du ditt medgivande till att du läst och förstått innebörden av texten här nedan.

Vidare i texten kommer Johanssons kök refereras till som tjänsten, de ansvariga utgivarna som leverantören och DU som användare.

- - -

MYCKET VIKTIGT

Tjänsten är en rent informativ produkt. Leverantören av tjänsten svarar inte på personliga frågor kring kost eller födoämnen. Inte heller ger leverantören, på annat sätt, individuella råd eller anpassningar för enskilda användare.

Enligt den forskning som utförs vid Monash universitet (monash.edu) i Australien kan upp till 75% av person mer problem från IBS få bra effekt av FODMAP. Detta är generella resultat vilket där med betyder att inga garantier, för effekt av FODMAP, kan lämnas för den enskilde användaren av den här tjänsten.

För enskild konsultation och vid frågor om förändrat upplägg av kost skall alltid en legitimerad och av socialstyrelsen godkänd terapeut, eg. dietist eller nutrionist, kontaktas för samråd och konsultation.

- - -

BETALNING OCH ÅNGERRÄTT

Betalning för tjänsten sker via vår partner PayEx. PayEx krypterar och sparar dina kreditkortsuppgifter på ett säkert sätt för att förenkla betalningar hos detta köpställe i framtiden. Informationen kommer aldrig delas med en tredje part. Genom att godkänna detta avtal medger du också rätten att ditt kontokort belastas med en betalning om 199 kr en gång och ger dig ett års (365 dagar) åtkomst till tjänsten från dagen då betalningen skedde. 

Ingen ångerrätt finns för tjänsten då den regleras under lagen om distansavtal (DAL). Ångerrätt gäller inte då tjänsten har fullgjorts och användaren uttryckligen, vi godkännande av denna text och betlat medlemskap, har samtyckt till att tjänsten påbörjas utan ångerrätt. Ingen återbetalning kan göras då en belastning av kontokortet gjorts. När ett år (365 dagar) har gått avslutas tillgången till tjänsten. Ditt medlemskap återstår och för 199 kr skapar du åter full åtkomst till tjänsten. 

- - -

TJÄNSTEN

Tjänsten johanssonskök.se är en hemsida som är till för att ge inspiration till recept som är låga på FODMAP. Tjänsten skall ses som en digital kokbok för inspiration till matlagning som syftar till att hålla nere på eller helt undvika vissa FODMAP's.Vid osäkerhet om kostomläggning eller andra funderingar kring FODMAP ska en legitimerad och av socialstyrelsen godkänd terapeut, eg. dietist eller nutrionist kontaktas för att skapa en individuell plan.

Tjänsten tar inte födoämnesallergier eller andra intoleranser i beaktning. Om du som användare är känslig eller allergisk mot någon av de angivna ingredienserna ligger det på eget ansvar att ta hänsyn till detta. Vid frågor kontakta alltid en legitimerad och av socialstyrelsen godkänd terapeut, eg. dietist eller nutrionist.

Du som användare bär alltid själv det fulla ansvaret för din hälsa och välbefinnande. Genom att godkänna den här texten ger du ditt medgivande till detta.

Leverantören gör inga upphovsrättsliga anspråk på titeln FODMAP. Alla recept, texter och bilder på sidan är skyddade enligt upphovsrättslagen. Kopiering eller vidare distribution av skyddat material är ett brott mot upphovsrättslagen.

Johanssonskök.se är en digital tjänst med syfte att användas i mobiltelefon, surfplatta eller dator. Recepten går därför inte att kopiera eller skriva ut.

Vi lagrar följande information:

  • Namn
  • Emailadress
  • Användarnamn
  • Antal gånger fel lösenord har angivits.
  • Senaste datum samt klockslags kund för inloggning på sidan.
  • Senaste datum samt klockslag som för bytte av lösenord.
  • Senaste datum som betalning av tjänsten ägde rum; datum samt klockslag.
  • Vilka recept som är markerade som favoriter.
  • Vilka recept som ligger i veckomenyn.

- - -

FÖRÄNDRING AV VILLKOR

Användarvillkoren för tjänsten kan komma att uppdateras och förändras. Du som användare kommer bli informerad om detta via mail. Det ligger på användarens ansvar att tillgodose sig de uppdaterade användarvillkoren.

- - -

JURIDISKT INFORMATION

Friskgymnasten i Hudiksvall AB

556791-7090

info@johanssonskok.se
(Endast frågor kring prenumeration och tekniksa frågor, inga råd ges kring kost eller individanpassning.)